Vnetje mehurja in moj uničen, tako težko pričakovan dopust

Ko najmanj pričakuješ in imaš plane, pa se ti vse podre zaradi zdravstvenih težav. Pri meni je bilo vnetje mehurja tisti, ki mi je pokvarilo, tako težko pričakovani dopust, tako zelo sem ga čakala a sem ga morala prekiniti, ker so bile bolečine prehude.

Odpravila sem se na dopust še čisto zdrava, ko pa je minilo tri dni plavanja v morju, pa so se začele pojavljati bolečine in neprestano sem morala hoditi na stranišče. Takoj sem vedela, da se nekaj dogaja, vendar vnetje mehurja še nikoli nisem imela, tako da se nisem preveč obremenjevala vse dokler me ni začelo boleti. Ta dan sem videla,  da ne bom mogla tako in da bom morala obiskati zdravnika, da si ne bom zdravstvenega stanja še bolj poslabšala. Tako sem slabe volje spakirala domov in se naročila pri zdravniku. Komaj sem čakala, da dobim tablete, ker so bile bolečine že močne, vedela sem da imam vnetje mehurja, kajti tako močno me ne bi bolelo, če ne bi bil vnet mehur. 

Ko sem dala vodo, je izvid bil vnetje mehurja, po eni strani sem bila vesela, da nisem dopusta brez veze prekinila, po drugi strani pa jezna, ker sem ga morala prekiniti. Ampak preko zdravja ne moremo, raje prej urgirati, kot pa prepozno ,da se stvari zakomplicirajo, tako sem dobila zdravila, ki so vnetje mehurja pozdravila, jaz pa sem ostala brez letnega dopusta. Sedaj saj vem, da ko grem na dopust, da moram vseeno paziti, koliko časa sem v vodi, ker očitno sem postala občutljiva, ko po navadi nisem bila. Leta prinesejo vse, meni so prinesla vnetje mehurja, zaradi predolgega plavanja v morju. 

Tega si ne bom več dovolila, sedaj mi je to bila šola, prvo sem še hotela iti v lekarno po čaj, vendar za moje vnetje mehurja ne bi pomagal, potrebovala sem tablete in prav je bilo da sem šla domov do mojega osebnega zdravnika.