Preverjeno mizarstvo in uspešen zaključek

Komaj čakam, da mizarstvo zaključi dela, ki jih trenutno dela v našem stanovanju, da bomo končno, lahko naredilo zadnjo fazo gradnje in to bo vselitev. Prepričana sem bila, da bo to mnogo prej, ampak ker smo imeli res veliko stvari narejenih po meri, se je seveda vse to zavleklo za več mesecev, Vmes je mizarstvo tudi malce prestavilo delo, saj so zboleli in jim je manjkala polovica ekipe. Nekaj časa smo bili tudi mi na dopustu in potem se je vse zaradi vsega tega zamaknilo od sedaj.

Vseeno so pa vse naredili, tako kot smo se dogovorili, tako, da po svoje mi ni niti malo žal vsega čakanja, ker je rezultat točno takšen kakršnega sem pričakovala. Vedela sem, da bo mizarstvo vse naredilo, kot je treba, saj smo že večkrat imeli izkušnje z njimi. 

Preverjeno mizarstvo in uspešen zaključek

Nazadnje so nam opremili sobe v stanovanjih, ki jih oddajamo, saj smo naredili vse po naročilu. Odločili smo se, da bomo vsa stanovanja prenovili, da jih bomo lahko oddajali po višji ceni in takrat smo našli mizarstvo, s katerim sodelujemo še zdaj. Našli smo ga popolnoma po naključju in nisem bila čisto prepričana, ali bo to nekaj, kar bo pravo za nas. Ko smo pa videli reference sem se pa takoj odločila zanje in začeli smo sodelovati. Nekaj let kasneje, ko so bila stanovanja prenovljena in uspešno oddana smo se določili zgraditi hišo. Ko je bila hiša zgrajena in ko smo se odločali za prenavljanje hiše, smo se ponovno odločili ta mizarstvo, ki nam je nekaj podobnega že delalo. Nisi nismo razmišljali, da bi iskali koga drugega, saj smo bili z njimi tako zadovoljni, da ne vem, ali bi lahko bili bolje. Še najemniki so pohvalili pohištvo tako, da ni bilo najmanjšega dvoma, da bi lahko s tem mizarstvo zgrešili in zato smo ga enostavno najeli.