Napačna žarnica v napačnem prostoru

Šele pred kratkim sem ugotovila, da je žarnica, ki jo imam v spalnica napačna. Kupila sem tisto, ki ima belo svetlobo sedaj me pa moti. Za delo je zelo dobra za počitek pa zagotovo ne. 

Že nekaj časa so me zelo bolele oči, ko sme bila tem prostoru in nikakor mi ni bilo jasno, kaj bi to lahko bilo. Potem sem pa ugotovila, da je očitno težava prav pri svetlobi od te žarnice. Ko sem jo zamenjala s tisto, ki nudi rumeno svetlobo, so se oči končno umirile. Neverjetno kako je pomembna svetloba, ki jo imamo v domu. Tole je bil ponovno zelo velik pokazatelj, kako zelo je to pomembno. Ko sem delala v nekem drugem podjetju, se mi je zgodila zelo podobna stvar, kar nisem mogla verjeti, da je to možno ampak očitno je. 

Napačna žarnica v napačnem prostoru

Delala sem v enem podjetju. Delovno okolje je bilo v zelo prijetnih pisarnah, ampak so imele zelo čudno postavitev miz. Vrhnje pisarne so imele strešna okna, ki so bila zelo velika. Kombinacija luči, zunanje svetlobe iz strešnih stekel in računalnika mi je pa v nekaj mesecih povzročila vnetje oči. Takrat sem ugotovila, da moram biti bolj previdna, ob kakšni svetlobi opravljam svoje delo. Čudno, da nisem o tem razmišljala, ko sem kupovala te žarnice za stanovanje, ker s te res popolnoma neprimerne. Ampak včasih se človek vseeno ne nauči tistega kar bi se moral, in jaz se v tem primeru zagotovo nisem naučila, kar bi se morala. Smola pa taka. Doma nisem imela prav nobene žarnice viška, da bi jo lahko zamenjala. Še ta, s katero sem naredila test, je bila v uporabi drugje in je nisem mogla vzeti.