SI
Show menu

Novice

8. 9. 2015

Bizeljski vinogradniki se predstavijo

Na sejmu se vinogradniki predstavljajo skupaj s turističnim društvom Bizeljsko, ki na sejmu predstavi Bizeljsko kot destinacijo, ter aktivom kmečkih žena Bizeljsko, ki poskrbi, da je ob rujni bizeljski kapljici med drugim tudi nepogrešljiv bizeljski ajdov kolač. Pravijo, da je Vinski sejem na GR dobro organizirana prireditev, zato morajo pohvaliti organizatorje in prijazno osebje, da se razstavljavci in obiskovalci na prireditvi dobro počutijo. Vabljeni, da jih poiščete in se zadržite v njihovi prešerni družbi.
Preberi več
Ljubljana, 1. 9. 2015

Nazdravimo Vinskemu sejmu!

Vabimo vas, da se v sredo, 14. oktobra 2015, ob 18.00 uri pridružite povorki v Stari Ljubljani z ljubljanskimi mažoretkami, Pihalnim orkestrom Bežigrad v ritmih večnih slovenskih popevk ali pa nas pričakate na Kongresnem trgu. V Paviljonu pred Slovensko filharmonijo bomo skupaj z županom Zoranom Jankovićem slavnostno odprli vinski sod Kmetijske zadruge Goriška Brda in prešerni nazdravili Vinskemu sejmu. Letos bo na Gospodarskem razstavišču od 15. do 17. oktobra.
Preberi več
Ljubljana, 8. 9. 2014

Prešerni, nasvidenje prihodnje leto!

Tri dni prešernega druženja od četrtka do sobote se je ob festivalu okusov in Nostalgije uspešno izteklo. Na obujenem 50. Vinskem sejmu je sodelovalo prek 200 razstavljavcev, vinsko kapljico in bogat spremljevalni program pa je okusilo približno 8500 obiskovalcev. Se vidimo prihodnje leto!
Preberi več
Ljubljana, 5. 9. 2014

Vinski sejem še danes in jutri

Izkoristite ugodnosti, ki jih ponujamo na vinskem sejmu. Ostanite z nami ob vinu in hrani prešerni: danes v družbi vina in žensk ter Veselih Štajerk, jutri pa ob glasbi iz 50. let v živo Rockabilly! Jutri ob 17.00 uri pa na velikem odru ne zamudite dražbe soda iz leta 1836.
Preberi več
Ljubljana, 1. 9. 2014

Jutri odpiramo vinski sod

Če ste radi prešerni, potem nikar ne zamudite slavnostnega obreda odpiranja vinskega soda! Jutri, tj. v torek, bo ljubljanski župan Zoran Janković za dobrodošlico vinskemu sejmu pred Slovensko filharmonijo ob 18.00 uri odprl sod merlota, ki bo tja prispel v starodobnem kamiončinu ter v spremstvu mažoretk in godbe na pihala.
Preberi več
26. 8. 2014

Ceneje do vstopnic v predprodaji

Namig – v predprodaji si lahko le do 3. 9. zagotovite vstopnice za vinski sejem s 50 % popustom. Akcijo smo pripravili s Kuponkom.
Preberi več
Ljubljana, 21. 8. 2014

Kaj vse z vstopnico?

Redna vstopnica na Vinski sejem znaša 6 EUR, če pa ste mlajši od 30 let ali senior, jo dobite že za 4 EUR. Vključuje degustacijski kozarec in tri degustacijske kupone. Domov se z njo odpeljete varno – z brezplačnim prevozom Ljubljanskega potniškega prometa s postaje Gospodarskega razstavišča. Le vstopnice medtem na pozabite!
Preberi več
14. 8. 2014

Festival Okusov na Vinskem sejmu

Vzporedno z Vinskim sejmom poteka Festival okusov. Obe prireditvi združujeta vinarje, gostince ter druge kulinarične akterje. Na njem sodelujejo izbrane restavracije iz Slovenije, Hrvaške ter Italije. Za obiskovalce pripravljajo posebne festivalske menije po promocijskih cenah.
Preberi več
7. 8. 2014

Razstava grozdja na vinskem sejmu

Oglejte si več kot 150 različnih vinskih in namiznih sort grozdja na posebni razstavi! Spoznajte pestrost in bogastvo sort vinske trte, dediščino starih sort in nove odporne sorte. Po razstavi grozdja je organiziran voden ogled, strokovnjaki Kmetijskega gozdarskega zavoda Nova Gorica pa vam tudi svetujejo.
Preberi več
17. 4. 2014

Nagrajenci v Tuševih trgovinah

V prodajalnih trgovske skupine Tuš bo mogoče na posebnih prodajnih policah vse leto pod blagovno znamko Vino Ljubljana kupovati nagrajena vina zadnjega mednarodnega ocenjevanja vin, ki slovi kot najsterejše na svetu.
Preberi več